EuPA, Avrupa Ulusal Proteomik Dernekleri Federasyonu'dur. Ulusal girişimleri uluslararası alana entegre etmek ve koordinasyonu için kurulmuştur. Birincil hedefi, Avrupa'da proteomiğin tüm alanlarında temel araştırma ve uygulamaların güçlendirilmesi ve tanıtılmasıdır. EuPA kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.

TuPA, 2011 yılında EuPA tam üyeliğine girmiştir. TuPA başkanı Prof.Dr. Aysel Özpınar, EuPA Konseyinde ve EuPA Eğitim Komitesi'nde aktif olarak rol almaktadır.

TuPA üyelerinin tamamı, statü gereği aynı zamanda EuPA üyesidir. EuPA üyeliğinin getirdiği tüm avantajlardan yararlanmaktadırlar.

EuPA'nın 20 üye ülkesi bulunmaktadır. Avrupa'da proteomik araştırma ve çalışmalarının yapılmakta olduğu bu ülkelerin listesine ve bu ülkelerin EuPA'daki temsilcilerinin iletişim adreslerine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Her yıl düzenlenmekte olan EuPA Kongresi'nin 10.su 2016'da İstanbul'da Prof.Dr. Aysel Özpınar'ın başkanlığında gerçekleştirilecektir. Kongre websitesi: www.eupa2016.org

EuPA Web Sitesi: www.eupa.org

Madrid'de gerçekleştirilen EuPA Konsey Toplantısı'ndan (Eylül 2014)

Murat Ersoy

TuPA 2017

Davet
Yazısı
Bildiri Özeti Konuşmacılar Komiteler Kayıt

Üyelik
Proteomik Derneği'ne üye olmak için gerekli şartlar ve üyelik formu...

EuPA
TuPA, 2011 yılından beri EuPA'nın aktif bir üyesi olup, yönetim kurulunda temsil....

TuPA 2017
2. Ulusal Proteomik Kongresi 24-25 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul'da!

TuPA Etkinlikleri
TuPA kuruluşundan bu güne bir çok eğitim programı düzenlemiştir..